Boyd heeft plannen om zijn joker in te zetten voor een rookverbod in Utopia

Boyd heeft plannen om zijn joker in te zetten voor een rookverbod in Utopia

Afgelopen avond liet Boyd een idee los wat hij mogelijk gaat uitvoeren. Hij besprak dit met Rowena in de keuken.

Boyd is nieuwe bewoner en meerdere bewoners zien als ze net in de mini samenleving wonen wel wat dingen die aangepakt kunnen worden. Zo ook Boyd, hij is namelijk van plan om mogelijk zijn joker in te zetten om een referendum te starten. Boyd wil namelijk een rookverbod in Utopia maar of iedereen daar blij mee is? Boyd legt zijn plannen voor aan Rowena en zij laat weten dat ze er geen probleem mee zal hebben. Wel benadrukt ze dat iets verbieden in Utopia een grote opgave is. Het zal een grimmige sfeer geven voegt ze eraan toe. Boyd reageert dat die grimmige sfeer na één week wel weg zal zijn. En het is goed voor de groep om met zijn allen te stoppen. Hoe denk jij over het plan van nieuweling Boyd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Petra at 12:45

    Goeie actie, alleen hoorde ik hem praten over een week, want daarna zou het te doen zijn..qua afkicken, ahum… hij heeft meer tijd nodig, en hoe frustrerend is het als iedereen weer gaat roken na een week en hij nog steeds kampt met de problemen die stoppen met roken kunnen geven? Vind het wel een stoer referendum, mijn stem heeft ie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *