Karin maakt zich zorgen over een mogelijk rookverbod in Utopia

Karin maakt zich zorgen over een mogelijk rookverbod in Utopia

Boyd heeft plannen om mogelijk een referendum in het leven te roepen. Hij wil een rookverbod in Utopia. Al snel komen meerdere bewoners achter de plannen van de nieuweling en een aantal maken zich zorgen. Onder andere Jacco en Karin hadden het erover.

In de bank spraken ze enigszins bezorgd over de plannen van hun mede bewoner. Karin laat weten geen goede ervaringen te hebben met verboden in Utopia en ook dit verbod stuit haar tegen de borst. Maar ook het gedrag van andere bewoners valt haar tegen. Zo valt het haar op dat er maar weinig tegen Boyd in durven te gaan. En voegt eraan toe dat iedereen bang voor hem is. Ruud, Jacco en Jessie reageren hier gelijk op en laten weten dat ze zeker niet bang voor hem zijn. De heren zijn dan ook het probleem niet het zijn vooral de vrouwen aldus Karin. Het lijkt of hij een gouden pik heeft gaat ze lachend verder. Als Ramona dit hoort komt ze aangesneld. En laat weten dat ze heus wel tegen Boyd in durft te gaan. Volgens Ramona komt het referendum er toch niet doorheen en hoeft Karin zich nergens zorgen over te maken. Denk jij dat Ramona gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 14:26

    Oh, die tante Karin is toch altijd zo’n grote stookster. En ze denkt altijd alleen aan zichzelf. Zij moet elke dag haar wijtje kunnen drinken, zij moet kunnen paffen, zij moet haar stukkie vlees. Over egoisme gesproken, ikke, ikke, ikke! En altijd maar roddelen over Jessie en nu is het Boyd weer. Eng mens gewoonweg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *