Boyd fantaseert over een pandhouse die hij zelf wil bouwen

Boyd fantaseert over een pandhouse die hij zelf wil bouwen

De ochtend is alweer voorbij, wat gebeurde er allemaal in Utopia? In dit omschrijven we wat er op deze rustige ochtend allemaal gebeurde. Zo stond Kevin als eerste langs zijn bed. Na een bakje thee liep hij richting de brievenbus. Daar kwam hij post tegen voor Jessie. Kevin liep dan ook gelijk door richting de boot waar Jessie enthousiast zijn post aannam. Vervolgens begon hij gelijk met lezen. Ondertussen werden ook de andere bewoners wakker. Gina besloot haar dag in de gym te beginnen terwijl Boyd fantaseert over een penthouse. Tegen zijn maatje Jessie vertelt hij boy dat hij serieus van plan is een penthouse te bouwen voor zichzelf. Wat zal er vandaag nog meer gaan gebeuren in de mini samenleving? We houden het in de gaten voor je en komen zo weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *