Boyd begint met zijn rookverbod plan

Boyd begint met zijn rookverbod plan

Boyd heeft al even het idee om een rookverbod in Utopia door te voeren. Ook vandaag besprak hij het nog met Cemal en wat later legde hij het aan heel de groep voor. Boyd laat aan Cemal weten dat hij het idee heeft om zijn joker in te zetten om te zorgen dat iedereen in Utopia stopt met roken. Maar voor hij deze drastische maatregel neemt wil ik de groep de kans geven het uit zichzelf te doen. Daarom roept de nieuweling iedereen bijeen.

Boyd begint vervolgens zijn verhaal door te zeggen dat hij geen ontgroening heeft gehad. Hij vindt dit jammer maar zoals hij zelf zegt is het nu te laat. Daarom heb ik zelf iets bedacht ik ga 24 uur niet roken. En het leuke is dat jullie met me mee kunnen doen gaat hij verder. Karin kijkt meteen geschrokken voor zich uit. Maar al gauw neemt Boyd deze paniek weg. Hij legt uit dat hij het tof zou vinden als de bewoners mee doen maar dat het niet verplicht is. Als je niet mee doet ben je in mijn ogen wel gewoon een flapdrol voegt hij eraan toe om de groep te overtuigen. De meeste inwoners reageren enthousiast. Maar niet iedereen gaat meedoen. Karin, Jacco, Jessie en Ramona blijven gewoon roken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. J meines at 15:22

    Dit luie ,ruggengraatloze stel is hier toch niet toe instaat , ze stimuleren de buitenwereld niet om aktie te ondernemen .
    Het uit zenden van Rook en Drankbeelden moest worden verboden ! Of vermelden dat deze beelden niet geschikt zijn voor personen beneden 18 jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *