Do is ervan overtuigt dat Bas Utopiaan van het jaar wordt

Do is ervan overtuigt dat Bas Utopiaan van het jaar wordt

De Utopiaan van het jaar verkiezing zit eraan te komen, en dat is te merken. Verschillende bewoners praten er alweer over. Zo lijkt er een strijd te zijn losgebarsten.

Op een bord in de woonkamer hebben bewoners die zichzelf als kanshebber zien voor de prijs hun namen gezet. Bas en Cemal gaan actief gesprekken met hun mede bewoners aan om hun doelen vast te stellen. Cemal wil graag weten waarom bepaalde bewoners vinden dat juist zij de prijs moeten winnen. Do stoort zich eraan, die zich voor honderd procent achter Bas als Utopiaan van het jaar staat. Volgens haar haalt Cemal bewust de andere bewoners naar beneden om zo zelf beter naar voren te komen. Er is hier maar één Utopiaan van het jaar, en die zit hier gewoon naast me op de bank gaat ze fel tegenover Cemal verder. Vervolgens geeft ze als argument het terrein als voorbeeld. Alles is volgens haar door Bas gebouwd. Cemal vindt dit een zwak argument en de twee belanden in een pittige discussie. Cemal vindt dat hij de titel moet krijgen maar Do maakt hem maar al te graag duidelijk dat hij totaal geen kans maakt. Niemand minder dan haar vent moet de prijs krijgen. Het duurt nog even maar wie wint volgens jou de Utopiaan van het jaar verkiezing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 14:30

    Utopiaan van het jaar, dat is er maar 1 n.m.m. en dat is Jessie. Die jongen heeft zoveel over zich heen gekregen, maar liet zich nooit van de wijs brengen, bleef altijd rustig en liet ze kletsen. Als die Bas Utopiaan van het jaar zou worden, dan vraag ik me af wat die titel dan eigenlijk voor waarde heeft. Heb die Bas nooit wat zien doen dan alleen maar vrijen met ka Do! En alles stopt hij in het dierenfonds waar ze vervolgens allerlei dingenv oor zichzelf van aanschaffen en maar gratis mee-eten met de BV, net als die luie Ruud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *