Billy hangt volgens Jessie veel om Boyd heen

Billy hangt volgens Jessie veel om Boyd heen

Afgelopen avond maakte Ramona zich zorgen om Jessie. Ze besloot met hem het gesprek aan te gaan en met hem een rondje te lopen over het Utopia terrein.

Ramona laat weten dat ze vindt dat Jessie’s Utopia alleen nog maar om Billy draait. En vraagt zich verder af waar hij nu meer bezig is. Jessie antwoordt dat hij er de pleuris in heeft. En Ramona benadrukt dat hij het verschrikkelijk vindt om hem zo te zien. Volgens Jessie gaat het niet lekker tussen hem en Billy. Maar dat komt niet zoals de bewoners vaak denken alleen door hem. Ik herken een patroon van haar en merk dat ze in herhaling valt legt hij verder op. Het valt me op dat ze veel om Boyd heen hangt. Hoe zij dat ook bij mij deed in het begin. Ik ben slecht in dat soort dingen. Ramona antwoordt dat ze er voor hem zal zijn. Maar drukt hem wel op het hart dat hij niet zijn kop in het zand moet steken. Je moet je op jezelf focussen. Daar ben ik mij van bewust reageert Jessie. Maar dat neemt niet weg dat het niet leuk is wat ik zie…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *