Boyd geeft zijn mening over Ruud tegenover Bas

Boyd geeft zijn mening over Ruud tegenover Bas

Vanmiddag hadden Boyd en Ruud een flinke discussie over Ruud en zijn houding binnen Utopia. Dat de twee elkaar af en toe behoorlijk in de weg zitten is inmiddels wel duidelijk. Ook Bas is dat niet ontgaan en als hij vanmiddag met Boyd een rondje langs de dieren maakt, snijdt hij het onderwerp dan ook aan. Boyd is vrij duidelijk en zegt waar het op staat. Als Bas dan ook vraagt wat er aan de hand is tussen de twee. Boyd vindt de houding van Ruud helemaal nergens op slaan en hij vindt dat Ruud gewoon moet werken in Utopia, net als ieder ander. Lik m’n reet ouwe voegt hij eraan toe. Bas begrijpt Boyd zijn frustratie maar het valt hem wel op de twee al vaak gebotst hebben. Boyd verzekert Bas dat hij niet bang hoeft te zijn dat het escaleert tussen hen, zolang de twee elkaars grenzen maar respecteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *