Rowena voelt zich niet meer welkom in Utopia

Rowena voelt zich niet meer welkom in Utopia

Cemal en Rowena hebben een gesprek gehad over de afgelopen stemronde. Cemal heeft op Rowena gestemd en hij legt haar uit waarom hij dat gedaan heeft.

Cemal laat weten dat hij tijdens de afgelopen nominatie goed in overweging heeft genomen op wie hij zijn stemmen zou geven. Ik heb namelijk het idee dat jij je doel muziek maken, uit het oog bent verloren. Je bent met van alles bezig maar niet meer met haar doel voegt hij eraan toe. Rowena heeft toch wel een beetje moeite met wat haar mede bewoner vertelt. Het komt voor haar een beetje over alsof zij Utopia als een vlucht zou gebruiken. En vindt het daarnaast niet terecht dat hij haar hier telkens op aanspreekt. Zo krijg ik zelfs het gevoel niet meer welkom te zijn in Utopia. Cemal reageert dat dat niet de bedoeling is. Maar het is wel belangrijk dat je niet uit het oog verliest wat je hier komt doen. Je bent lekker bezig maar je zou je meer moeten focussen op muziek dan op bijvoorbeeld de BENDR truien. Ben jij het met Cemal eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Lammetje at 08:07

    Ruud doet zelf niets aan de truien dat laat hij door andere doen, Rowena verschuilt zich achter Ruud om de truitjes te plotteren een paar per dag. En zo kan ze in Utopia blijven en ik geloof er geen ene rete meter dat ze uit de rode cijfers zijn door die truien… Cemal heeft helemaal gelijk.

  2. annelies at 22:21

    nee, als cemal goed nadenkt hebben ruud en rowena ze wel uit de rode cijfers gehaald daar moet hij dankbaar voor zijn. jessie loopt alleen maar met zij boek onder zijn arm en heeft alleen maar kritiek net als boyd zij doen volgens mij helemaal niks, en wat dat cemal dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *