Het centraal van 13 december

Het centraal van 13 december

Een nieuwe dag is begonnen en de bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 13 december terug.

Slecht nieuws voor Utopia BV
Jessie begint het centraal van vandaag met slecht nieuws en vertelt dat Utopia bv 2300 euro in de min staat. En voegt eraan toe dat ondanks dat iedereen goed bezig is en er nog steeds vaste lasten zijn. Ook heeft hij geen eindejaars- prognose. Ramona vraagt of Jessie hier later op de dag op kan terugkomen.

Kaarten Utopia markt bijna uitverkocht!
Bijna alle kaarten voor de markt zijn verkocht. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de laatste shift. Ook maakt Do de taakverdeling bekend. Iedereen is blij, maar wanneer Do vertelt dat Jessie bij de oliebollen en gluhwein staat schiet iedereen in de lach.

Kunstfonds
Ramona wil drie gezinnen uitnodigingen die het moeilijk hebben om bij het Utopiaanse kerstverhaal te zijn. Dit wordt betaald uit het kunstfonds. De groep vindt dit een goed idee.

Eten van de gasten
Kevin zou graag willen dat de groep op dagen dat er B&B gasten zijn niet alle vleeswaren en kaas willen eten. Deze zijn namelijk voor hen.

Kaartverkoop stimuleren
Ramona neemt weer het woord en vindt dat de kaartverkoop wel goed gaan. Dit omdat er nooit eerder zoveel mensen naar een voorstelling zijn gekomen. De groep gaat ook meer repeteren, waardoor het kerstverhaal meer onder de aandacht komt. Victoria wil benadrukken dat ze de kaartverkoop ook goed vindt gaan, alleen wil ze graag zien dat dit evenement uitverkocht is.

Ramona geeft dan toe dat ze wat weerstand voelt in de groep. Zeker nu er gezegd wordt dat er geen marktkramen komen. Ik wil mijn evenement verplaatsen, maar dat is geen goed idee volgens de groep. Billy neemt het op voor Ramona dit omdat ze ziet dat Ramona aan het breken is. Inmiddels zien we een traan bij Ramona en Billy wil dat de groep vertrouwen heeft in het kunnen van Ramona. Dan komt de frustratie naar boven. Er zijn mensen die zich niet willen inzetten voor het kerstverhaal. Er zijn personen die hun tekst niet eens kennen. Dit zorgt ervoor dat het Ramona veel energie kost om dit evenement op te zetten en een succes te maken benadrukt ze. Ramona wil er nog iets aan toevoegen. Ik ben teleurgesteld in Jessie. Hij wil zijn tekst niet leren, en wil mijn evenement uitstellen. Door personen als Jessie kost het mij veel energie. Ik had meer van hem verwacht voegt ze eraan toe.

Opsluiten voor het Vogelhospitaal & einde centraal
Bas en Boyd gaan zich laten opsluiten in de kas vertelt Bas de groep. Dan kunnen de mensen thuis producten voor hen kopen. Denk aan een maaltijd. Alle opbrengsten gaan naar het Vogelhospitaal Naarden. Ook komen er enkele verrassingen voor Boyd. Boyd vindt dit prima, alleen als hij ook Bas mag verrassen. Bas en Boyd beginnen dus in een lege kas. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *