Ruud en Gina hadden ruzie over een stekkerblok

Ruud en Gina hadden ruzie over een stekkerblok

Afgelopen avond was het even niet zo gezellig tussen twee bewoners. Gina was niet bepaald blij met een uitgehaalde grap. Al snel ontstond er ruzie en de daarbij horende irritaties…

Gina heeft een aantal stekkerdozen besteld. Hier zit ze al een paar uur op te wachten. Als de stekkerdozen eindelijk binnen zijn en Gina ze even uit het oog verliest zijn ze weg. Ze vraag zich hardop af wie ze gepakt hebben. Ruud antwoordt dat hij er een in de boom heeft gegooid. Dit valt bij Gina helemaal verkeerd. En ze wordt boos. Ga het maar uit de boom halen voegt ze eraan toe. Ruud die zich van geen kwaad bewust is houdt er niet van op de manier waarop hij haar aanspreekt. En besluit daarom de stekkerdoos te laten hangen. Na wat aandringen van Rowena haalt Ruud de stekkerdoos er uiteindelijk toch uit. Ondertussen uit Gina haar frustratie over Ruud bij Jacco en Kevin. Jacco geeft aan dat hij het gedrag van Ruud ook he-le-maal zat is. Maar ik zou er wel weer niks over mogen zeggen sluit Jacco het gesprek af doelend op de eerdere poep-discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elisabeth at 11:17

    Er wordt steeds gesproken over hoe ze al zijn gegroeid in Utopia. Bijvoorbeeld Ruud en Billy worden met de dag kinderachtiger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *