Boyd wil zijn stemmen voor de Utopiaan van het jaar niet zomaar geven

Boyd wil zijn stemmen voor de Utopiaan van het jaar niet zomaar geven

Boyd loopt de laatste dagen regelmatig met een aantal bewoners mee. Eerder liep hij al met Jacco mee die er op zijn beurt helemaal gek van werd.  En dit doet hij met een rede. Hij wil namelijk niet zomaar zijn stemmen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing geven. Hij wil dat bepalen door een dagje mee te lopen. Afgelopen avond liep de nieuwste bewoner mee met Ramona. Zo zien we de twee samen koken en sporten in de gym. In de gym doet Boyd is het eerst tijd voor een opwarming. Namelijk dansen voor de spiegel, al snel komen er ook meerdere bewoners kijken. Dit omdat ze wel eens willen zien hoe los Boyd in zijn heupen is. Na de opwarming is het tijd om echt te sporten. En daarna zitten de meeloop uurtjes erop. Wel laat Boyd weten respect te hebben voor zijn mede bewoner. Met wie zal Boyd de komende dagen nog meer meelopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *