Is Ruud de verantwoordelijke van de poep die Bender produceert?

Is Ruud de verantwoordelijke van de poep die Bender produceert?

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Dit keer een berichtje gaat over Utopia stier Bender. En in het bijzonder de poep die hij produceert.

Want de stier zorgt met regelmaat voor poep op het Utopia terrein. Dit moet natuurlijk worden opgeruimd maar wie moet die taak op zich nemen? Ruud heeft namelijk gehoord dat er achter zijn rug om wordt gezegd dat hij verantwoordelijk is voor de poep van Bender en dat hij dit dan ook moet opruimen. Jacco zou een van de schuldige roddelaars zijn. Ruud is het hier niet mee eens maar vindt het vooral vervelend dat het niet tegen hem wordt gezegd. Hij besloot er daarom over te praten met Rowena, Do en Bas. Ruud zegt dat Bender van iedereen is en dat iedereen dan ook de stront van het beest moet opruimen. Niet veel later bemoeit ook Jessie zich met het gesprek. Hij merkt op dat Bender wél van hem is. Ruud antwoordt daarop dat iedereen ook mee geniet van het geld dat de BENDR truien opleveren, maar als het aankomt op het opruimen van de poep, iedereen zijn handen er vanaf trekt. Dit is niet eerlijk voegt hij eraan toe. Maar ik ruim het met alle liefde zelf op vervolgt hij. Maar ik zie niet alles voegt hij eraan toe. Daarnaast is het kinderachtig dat mensen mij op elk drolletje moeten wijzen terwijl het een kleine moeite is om het zelf te doen. Jessie is het hier op zijn beurt niet geheel mee eens maar besluit de discussie uit de weg te gaan. En mompelt in zichzelf terwijl hij bij Ruud vandaan loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:11

    Wat jammer dat hij niet is vertrokken dan had je kunnen zien van wie Bender is.Hij had de boer al gevraagd om Bender op te halen. Als hij zijn handen moet laten wapperen heeft hij altijd wel wat. Met de truien heeft hij ook een hele groep die dat opknapt en maar roepen ik breng zoveel geld binnen ik geloof dat dat hele groep doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *