Bas vermoed dat Ramona hem de titel Utopiaan van het jaar niet gunt

Bas vermoed dat Ramona hem de titel Utopiaan van het jaar niet gunt

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ramona liet gisteren de groep weten hoeveel kilo’s zij verloren heeft. Dit deed zij op een bijzondere manier. Ze ging op de tafel ging staan. Tijdens haar toespraak bedankte ze Bas en benoemde ze ook dat ze zich verkiesbaar stelt voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ramona vindt dat de titel dit jaar naar een vrouw moet gaan. Deze opmerking schiet bij Bas in het verkeerde keelgat.

Ramona wilde daarom weten wat er bij Bas nou dwars zit. Na veel vragen laat Bas weten dat hij zich gepasseerd voelt door de opmerking van Ramona. En ik heb het vermoeden dat je vindt dat ik geen recht heb op de titel. Ramona bevestigd het vermoeden van Bas. En voegt eraan toe dat hij de kans vorig jaar al heeft gehad. Bas kijkt haar vol verbazing Ramona aan en zij legt het verder uit. Nadat er twee keer een man met de prijs vandoor is gegaan vind ik het nu tijd voor een vrouw. Dit betekent niet dat ik het jou niet gun verzekert ze. en voegt eraan toe dat Bas juist veel goede dingen in Utopia doet. De twee eindigen de discussie maar niet al te serieus. Bas vraag of hij stemmen van Ramona krijgt als hij een jurk gaat dragen. Ramona moet hier om lachen en zegt dat ze nog niet weet op wie ze zal stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *