Bas en Boyd gaan zich 24 uur lang opsluiten in de kas

Bas en Boyd gaan zich 24 uur lang opsluiten in de kas

Bas heeft een nieuw idee bedacht en hiervoor heeft hij Boyd nodig. Hij neemt de nieuwste bewoner van Utopia daarom apart en vertelt hem wat hij van plan is.

Bas zegt dat hij heeft gefaald tijdens het 24 uur niet roken. Ik wil mijn eer herstellen door dit nogmaals te doen, maar nu met een andere reden. Ik vind dieren belangrijk en zet mij er graag voor in. Zo heb ik geprobeerd om de andere bewoners veganistisch te laten leven. En nu de vogelgriep in Nederland heerst is er een ophokplicht. Zou je samen met met mij 24 uur opgesloten willen zitten in de kas? Zo wil ik aandacht vragen voor de problemen rondom pluimveehouderijen. Ik wil graag ervaren met jou hoe het is om een kip te zijn voegt hij eraan toe. En dan kan ik ook gelijk 24 uur niet roken benadrukt hij. Boyd vraagt lachend of hij niet te groot is om kip te zijn. Bas schiet ook in de lach en merkt op dat er grote kippen zijn. Boyd laat weten dat hij 24 uur wel lang vindt. Maar na het bekijken van de kas en een aantal kritische vragen besluit Boyd het toch maar te doen. Deze actie zal ook gekoppeld worden aan een goed doel. Bas wil graag geld inzamelen voor het vogelhospitaal. Nu Boyd akkoord heeft gegeven kan Bas beginnen met de voorbereidingen. Aankomende donderdag zal het gaan gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *