Discussie over pannenkoeken bakken in Utopia

Discussie over pannenkoeken bakken in Utopia

Rianne is niet meer een bewoner in Utopia, zij verzorgde altijd het pannenkoeken bakken tijdens evenementen. Nu ze er niet meer is wil Bas dit graag gaan doen. Echter lijkt niet iedereen het daarmee eens te zijn.

Bas wil op zijn manier pannenkoeken gaan bakken. En dat betekend dat hij geen pannenkoeken met spek en kaas wil verkopen. Er was een kleine bespreking over de markt en Ramona besloot hier nog eens met zijn allen over te praten. Er volgt al snel een discussie want veel  bewoners vinden het risico te groot om pannenkoeken zonder beleg te verkopen en vinden dat er zo minder geld verdiend wordt. Ruud en Bas strijden daarentegen hard voor hun ideaal en zijn het erover eens dat Bas evenveel pannenkoeken zal verkopen als bij de eerdere markten door Rianne werd gedaan. De groep wordt het maar niet eens en al snel veranderd het vergaderen in een nog heftigere discussie. Zelfs het stemmen geeft geen duidelijkheid en uiteindelijk wordt er besloten om op twee punten pannenkoeken te verkopen. Bij de Pannaria zullen er pannenkoeken mét beleg worden verkocht en bij de koffie en theecorner van Bas zullen er speciale vegan pannenkoeken worden gemaakt. Na deze kleine bespreking is Ramona nog altijd gepikeerd en er ontstaat al snel weer een discussie. Maar als we dat nog verder gaan omschrijven wordt dit verhaal een beetje te langdradig 🙂 Welke pannenkoeken zullen beter verkocht worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *