Wie gaat er vandaag naar huis, Boyd of Tess?

Wie gaat er vandaag naar huis, Boyd of Tess?

Tijd voor weer wat nieuw Utopia nieuws. De ochtend is alweer voorbij maar wat is er allemaal gebeurd in de mini samenleving? Na het lezen van deze samenvatting ben je weer helemaal op de hoogte.

Vandaag wordt er gekozen wie van potentiële bewoners in Utopia mag blijven en wie er naar huis moet.  Tess is vanochtend al druk bezig met het inpakken van haar kist. Vanmiddag beslissen de bewoners wie mag blijven, zij of Boyd.  Gisteren hield een roddel over Jessie en Tess de bewoners flink bezig. Het zit Tess nog steeds niet helemaal lekker, en ze wil graag nog wat tegen Jessie zeggen. Als ze hem vanmorgen tegenkomt in de paarse kamer zegt ze dat ze Jessie een toppertje vindt. Maar merkt dat er veel over hem gepraat wordt in de loods  en vindt dat hij er knap mee omgaat. Jij komt er wel! complimenteert ze hem. Boyd is naar zijn grote vriendin geweest, Sasha. Hij ging hem even gedag zeggen en gaf haar wat lekkers.  Wat later bespreken Boyd en Jessie de stemming van vanmiddag. Een van de potentiële bewoners moet vanmiddag Utopia verlaten. Jessie vraagt Boyd of hij een voorgevoel heeft. Boyd zegt dat hij het niet weet en het allemaal wel ziet straks. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *