Potentiële bewoner Tess besluit zelf Utopia te verlaten

Potentiële bewoner Tess besluit zelf Utopia te verlaten

Tijd om te kiezen, wie van de potentiële bewoners moet naar huis? De vaste bewoners komen bijeen om te kiezen tussen potentiële bewoners Boyd en Tess.

Echter loopt het een beetje anders dan we gewend zijn. Want nog voor een van de bewoners begonnen is neemt Tess het woord om te zeggen dat ze naar huis gaat. De eerste paar seconden heerst er wat verwarring, maar al snel staat iedereen op om haar een knuffel te geven. De groep begrijpt haar beslissing want de voorkeur voor Boyd was voor iedereen duidelijk. Als Tess afscheid neemt van de bewoners, bespreken zij met elkaar wat er zojuist is gebeurd. Er wordt gesproken over een dapper besluit. Tess wilde graag blijven maar als de groep anders wil is het knap van haar dat ze deze keuze zelf heeft gemaakt. Kortom Boyd wordt de vaste bewoner en hij is blij. Hij vindt het vervelend dat er sprake is geweest van een oneerlijke strijd maar wil graag in Utopia blijven. Nadat Tess haar kist heeft gepakt lopen de bewoners met haar mee naar de poort. Na een kort afscheid verlaat Tess Utopia en blijft Boyd achter bij de rest van de groep. Hij moet morgen beslissen wie van de genomineerden Utopia moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. eric at 13:48

  ik vind het heel jammer dat Rianne eruit is. Wat mij betreft had beter Rowena Utopia kunnen verlaten want je hebt er helemaal niets aan . Werken doet ze niet alleen maar de boel opstoken. Tegen kritiek kan ze helemaal niet maar wel kritiek op een ander geven . Ik heb besloten om niet meer te gaan kijken.

 2. ria vandeveerdonk at 18:40

  Behoorlijk haat Rowena. Er nu uit Misschien kan ze Ruud Billy en do en Karin meenemen. Dan wordt het pas leuk om naar te kijken

 3. anneke at 14:30

  Was te verwachten , heb het idee dat ze niet de kans kreeg om zich in de groep aan te passen .
  Ze hadden bij binnen komst al besloten wie er in kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *