Bas en Ramona vertellen Tess nu al dat de meeste voor Boyd zullen kiezen

Bas en Ramona vertellen Tess nu al dat de meeste voor Boyd zullen kiezen

Vanaf het moment dat de twee potentiële bewoners binnenkwamen in Utopia, zijn de vaste bewoners erg enthousiast over Boyd. Volgens de hen is hij dé man die in de mini samenleving thuishoort. Dit is Bas en Do ook niet ontgaan en ze vinden dat er een knoop moet worden doorgehakt. Ze willen de keuze voor Boyd eerder bekend maken, zodat het ook eerlijk is voor Tess. Dit idee leggen ze voor aan Ramona en even later ook aan Billy en Jessie. Zij zijn ook blij met Boyd en vinden ze het ook eerlijker voor Tess om dat nu al uit te spreken. Ramona en Bas besluiten het eerst met Tess te bespreken. Ook zij ziet dat de bewoners blij zijn met Boyd. Maar tegelijkertijd heeft zij ook al fijne gesprekken gehad met Rowena en Romy. Zachtjes proberen Bas en Ramona het aan de haar duidelijk te maken dat de keuze van de meeste bewoners al gemaakt is. Sportief vangt Tess dit nieuws op en ze laat aan het duo weten dat ze door wil blijven strijden tot het laatste moment. Dit  verrast het tweetal en even staan ze met hun mond vol tanden. Ze vinden het knap dat Tess door wil gaan en respecteren deze keuze.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *