Ruud voelt zich belazerd, er wordt een investering gedaan zonder overleg

Ruud voelt zich belazerd, er wordt een investering gedaan zonder overleg

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo voelde Ruud zich belazerd en in dit bericht omschrijven waarom hij zich zo voelde.

De meeste bewoners zien wat in potentiële bewoner Boyd. Het is min of meer al duidelijk dat hij vaste bewoner zal worden en Tess Utopia zal moeten verlaten. Enfin Jessie ziet ook vele mogelijkheden om geld te verdienen door de komst van de nieuweling. Zo kan Boyd de tattoo shop weer opnieuw openen en er zijn zelfs al aanvragen binnen. Daarom besloot Jessie met Bas alvast wat producten te bestellen zodat Boyd snel aan de slag kan gaan. Echter komt Ruud hier ook achter en hij moest het eerst overleggen met de groep. Waar hij het niet eens mee was zoals we omschreven. Wanneer Ruud de bestelling ziet stapt hij meteen op Victoria af. Echter weet zij er niets van en zeker niet dat er al spullen besteld zijn voor Boyd. Ruud besluit richting Jessie te gaan. Jessie legt dat er helemaal geen goedkeuring nodig is. Volgens hem is het slechts een formaliteit om aan iemand van de bv mede te delen dat je een investering wilt doen, maar van een goedkeuring is geen sprake. Net zoals dat je bij het pinnen je pincode invoert, anders kun je niet pinnen voegt hij eraan toe. Ruud laat weten dat hij er verder geen issue van wil maken, maar toch vindt hij het vreemd dat zijn investering wél met Victoria moest worden besproken en die van Jessie niet. Uiteindelijk stelt Jessie Ruud gerust dat hij dit in het vervolg wel zal doen. Eind goed, al goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *