Ruud maakt ruzie over investering die hij wil doen

Ruud maakt ruzie over investering die hij wil doen

De BENDR truien van Ruud gaan verkopen erg goed. Zo goed dat hij een nieuwe investering wil doen, echter gaat dat niet zoals gewenst…

Ruud wil namelijk ook kindertruien maken maar heeft daarvoor een investering van 250 euro nodig. Volgens de afspraak moet hij dit eerst laten checken bij de bv, maar Ruud is het hier niet mee eens. Als hij een gesprek tussen Victoria en Jessie over de investering opvangt, is hij er klaar mee. Het hoeft niet meer! schreeuwt hij vanuit de badkamer. Om het nog goed te benadrukken loopt hij toch maar naar Victoria toe. Wie zijn jullie om te bepalen dat ik truien mag bestellen? vraagt hij geïrriteerd. Boos legt Victoria uit dat iedereen een investering eerst moet voorleggen bij de bv. Deze uitleg is alleen niet genoeg voor Ruud en hij gaat boos verder. Ik verdien bakken met geld en wordt er schijtziek van dat ik de bv moet vragen om toestemming voegt hij eraan toe. En Victoria word op haar beurt weer schijtziek van deze uitbranders van Ruud. Na wat heen en weer geschreeuw wordt het wat rustiger. Victoria wil geen ruzie maken over dit soort dingen. En begrijpt dat het vervelend voelt voor Ruud, maar het is nou eenmaal de bedoeling om investeringen te bespreken met de bv. Hier legt Ruud zich maar bij neer en gekalmeerd loopt hij weer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *