De Utopia bv tak vergadering van 1 december

De Utopia bv tak vergadering van 1 december

Een aantal bewoners zijn bijeen gekomen om een vergadering te houden over Utopia BV. Hoe staat het er momenteel voor? En wat is er allemaal besproken? Je leest het hier terug.

Jessie heeft de financiën bijgewerkt en op dit moment staat de bv 953,50 euro in de min. Het gaat dus de goede kant op. Hierop reageert Kevin dat hij graag wil weten wat er met het zakgeld van december gaat gebeuren. Ze besluiten nog even te wachten met het zakgeld, totdat de bv niet meer in de min staat. Als de bv op 15 december minimaal 5.000 euro in de plus staat, krijgt elke bewoner 50 euro aan zakgeld. Ook wordt potentiële bewoner Boyd weer besproken. Volgens velen zou hij positieve invloed kunnen hebben op de cashflow. Vandaar dat hij Boyd alvast wil helpen en wat vooronderzoek wil doen naar de spullen die hij nodig heeft om zijn producten te maken. Zodat als hij mag blijven, hij direct aan de slag kan gaan. Ook Rianne wil graag een handje helpen en heeft besloten om samen met Boyd aan de slag te gaan om prototypes te maken van naambordjes op hout. Rianne gaat verder met haar verhaal en vertelt dat ze ook graag het een en ander wil veranderen aan de Pannaria. Deze wil ze naar buiten verplaatsen met evenementen. In het kader van de wintermarkt wil ze glühwein, erwtensoep en braadworstjes verkopen. Hier is wel een investering van 100 euro voor nodig. De groep besluit om deze investering bij de algemene investering van de markt te voegen. Daarnaast wil ze volgende week dinsdag haar nieuwe producten van Houtje bezig presenteren aan de groep. Ook Boyd zijn prototypes kunnen tijdens deze presentatie gepresenteerd worden. Hier wordt enthousiast op ingestemd. En daarna sluit de BV vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *