Bewoners doen een surprise avond in Utopia

Bewoners doen een surprise avond in Utopia

Afgelopen avond zaten de bewoners gezellig bij elkaar. Zo hield potentiële bewoner Boyd een roast. Maar werd er ook alvast sinterklaas gevierd.

Een aantal weken geleden heeft iedereen namelijk een lootje getrokken en deze avond worden alle surprises uitgedeeld. Iedereen moet één voor een zijn of haar gedicht voorlezen en mag daarna zijn surprise of cadeautjes openen. Billy krijgt een halfnaakt cadeau, Ramona een zeer lang gedicht. Mochten we nog een filmpje van deze gebeurtenis kunnen vinden plaatsen we deze in het bericht.  Als alles voorgelezen en uitgepakt is neemt Boyd nog even het woord. Hij heeft namelijk een roast gemaakt. Een verhaal waarin één of meerdere personen op ironische wijze worden beledigd. Zo begint hij met Gina, het enige wat hier binnen droger is dan jouw vagina, is het haar van Billy. De groep komt niet meer bij van het lachen, maar ondertussen gaat Boyd gewoon verder. Onder andere Cemal, Jacco, Ramona, Karin en Rianne worden op gepaste wijze de grond in getrapt. Goed om te vermelden is dat zij Boyd zelf toestemming hebben gegeven voor deze roast. Benieuwd naar zijn gehele roast? Bekijk dan onderstaande video terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:59

  Boyd wat is dat een vervelende gast zeg .
  Wat zien die meiden in hem hij doet dit alleen om er in te komen zo.
  Zo krijgt die nieuwe vrouw geen kans

 2. Druif at 11:56

  Komt nog wel met een spektakelstuk , dit was op het laatste moment geschreven omdat gina erom vroeg . Vind het trouwens een enorme griezel , snap niet wat die vrouwen er in zien . Maar ligt vast aan mij;)

 3. Bardy247 at 10:32

  Die schijtlaars durfde het niet aan om Rowena of Ruud aan te pakken.
  Als hij ballen had gehad, deed hij ook even de tekst van zijn introductiefilmpje erbij.

  dan hadden we echt kunnen lachen en hadden we spektakel gehad.

 4. Druif at 10:18

  Zo n lekkere vent is het toch niet ramona 😉 en je hoeft ook niks van boyt te verwachten ( harde les )je hebt geen indruk gemaakt .
  Snell vergeten , maar hij zet lekker de boel op scherp.
  Vuurwerk op de goeie manier!

  Ps , gaaies bij gaaies . ( op een enkele na )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *