Boyd en Ruud hadden ruzie

Boyd en Ruud hadden ruzie

Afgelopen avond hadden Jessie en Boyd het over hun visie over Utopia en hun doel is om de staatskas het aankomende jaar flink te spekken. Een ton op de bank en hoeren over de vloer, de mannen fantaseren er flink op los. Ruud die dit gesprek heeft opgevangen, kan er niet om lachen. Hij spreekt Jessie erop aan, want hij vindt het niet normaal dat er over prostituees wordt gepraat. Maar al snel komt Boyd tussen de twee in. Hij benadrukt dat het slechts om een grap ging, een typische mannen-onder-elkaar grap voegt hij eraan toe. Het enige wat ik en Jessie willen, is geld verdienen. Verder laat Boyd weten dat hij het jammer vindt dat Ruud niet naar hem is gekomen. Ik hou er niet van als er achter mijn rug wordt gesproken. Je kunt gewoon naar mij komen de volgende keer voegt hij eraan toe. De twee staan lijnrecht tegenover elkaar en inmiddels voegen meerdere bewoners zich in de discussie. Een deel van de bewoners was namelijk in de veronderstelling dat Jessie en Boyd daadwerkelijk hoeren naar Utopia wilde halen. Rowena schreeuwt, Ramona is woest en ook Cemal laat van zich horen. Maar wie het hardst schreeuwen zijn Boyd en Ruud, geen van beide is van plan ook maar een centimeter toe te geven. Als iedereen is uitgeraasd, wordt er langzaam weer vrede gesloten en verloopt de avond verder rustig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 15:50

  Weet niet zeker, maar is er al geen “”hoer””
  Of althans die hoerig gedrag vertoont.
  Ik wil de nette hoeren niet met haar vergelijken.
  Heb ik alleen maar een hoge van op

 2. scarlet at 14:15

  Eindelijk eens iemand die die luie niksnut durft aan te pakken. Niemand durft op die Ruud te stemmen, terwijl hij niks toevoegt aan Utopia dan alleen maar ziekelijk vrijen met die stier. Aan die truien van hem doet hij zelf ook niks, die worden allemaal door die andere Utopianen gedaan, zelfs de ondertekening. Hoop dat hij nu eindelijk eens flink tegengas zal krijgen van die Boyd, want allemaal te bang om hem aan te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *