Volgens Ramona en Jessie heeft Ruud de boel laten escaleren

Volgens Ramona en Jessie heeft Ruud de boel laten escaleren

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Afgelopen avond hadden Boyd en Ruud een aanvaring. Ramona heeft dit als velen bewoners opgevangen en daarom besluit ze daar eens over te praten met Jessie.

Jessie laat weten dat hij het gevoel heeft dat hij in een Italiaanse maffiafilm is beland. En legt uit dat Boyd hem een hand gaf, en vertelde dat de twee volgend jaar hier weer staan. Zelfde plek en de zelfde tijd van het jaar. Dan overhandigen we elkaar een cadeau van duizend euro herhaalt Jessie Boyd zijn uitspraak. Niet veel later volgde het grapje over het bestellen van pizza’s en hoeren. Ramona kon er gisteren niet om lachen, maar nu, een dag later, vindt ze het wel geestig hoe Jessie het verhaal nuanceert. De twee zijn het met elkaar eens dat Ruud de situatie heeft laten escaleren. Hij heeft het gerucht namelijk verspreid waardoor verschillende bewoners het idee hadden dat Jessie en Boyd daadwerkelijk een Utopiaanse versie van de Wallen wilden creëren. Ben jij het met hen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:27

    Hoop dat ze rowena eruit gooien, beter voor haar en beter voor Utopia. Jammer dat Ruud ( die hem knijpt voor boyt) en Billy niet mee gaan 🙁
    Blijft Rianne hopelijk .

  2. Rina at 14:47

    Ruud is gewoon heel jaloers heel op Jessie en nu op Boyd Hij wil Jessie er heel graag uit hebben.
    Maar denk dat het niet gebeurt want wie doet dan de centjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *