Voorbereidingen voor Ramona’s feest is in volle gang

Voorbereidingen voor Ramona’s feest is in volle gang

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Bas liep samen met potentiële bewoner Boyd op het weiland en op een zeker moment besluiten de twee om Sasha mee te nemen voor een wandeling. De nieuweling geeft het paardje een aai over haar bol en vervolgens lopen ze samen richting het vogel village. Aanvankelijk aarzelt Sasha een beetje, maar na wat geruststellende woorden loopt ze gezellig met Boyd mee. Bas vindt het leuk om te zien. Dat ik dit nog mag meemaken. Een man van twee meter vijf, vol met tatoeages, lopend met een pony voegt hij eraan toe. Sasha lijkt naast Boyd nog kleiner dan ze in werkelijkheid is. En vergeleken bij jou lijkt het een hengst grapt Boyd terug tegenover Bas.

Ondertussen zijn een aantal bewoners druk bezig met de voorbereidingen voor de speciale editie van Kroegtopia. Vanavond vieren de bewoners samen met de bezoekers dat Ramona precies een jaar in Utopia woont. Er hangen slingers, roze ballonnen en er is zelfs een geïmproviseerde koets aanwezig. Langzaam maar zeker wordt de loods omgetoverd tot een feestlocatie. Ondertussen bereidt Ramona stiekem een verrassing voor echter heeft Bas haar door. En Bas zou Bas niet zijn als hij Ramona niet even ondervraagt. Na een aantal keer zwijgen biecht Ramona toch maar op waar ze mee bezig is ze gaat vanavond een prijs uitreiken. De Ramona-award. Ze legt uit dat de prijs gaat naar een Utopiaan die vecht voor zichzelf en zijn of haar persoonlijke doel. Iemand die puurheid, kwetsbaarheid en menselijkheid uitstraalt. Een Utopiaan die zichzelf durft te laten zien en ontwikkeling toont. Ik rijk de bokaal vanavond uit aan de persoon die het in mijn ogen  op dit moment het meest verdient. Het gaat om een wisselbeker, en de winnaar van vanavond mag de troffee uiteindelijk weer doorgeven voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet van Eerden at 23:01

    Nu ben ik toch benieuwd wie hem krijgt. Want er zitten geen kampioenen bij. Nou behalve Rianne dan. En haar gun ik hem wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *