Boyd krijgt de tattoo shop

Boyd krijgt de tattoo shop

Boyd! Ik heb wat voor je gedaan, kom eens mee! zegt Romy enthousiast tegen de nieuwe vaste bewoner. Enthousiast sleurt ze hem aan zijn hand naar het voormalige atelier in de loods. Omdat Boyd mag blijven hebben de overige bewoners een verrassing voor hem gemaakt een eigen tattoo shop. Na wat schrobben, opruimen en spullen verslepen verandert de ruimte langzaamaan in een werkruimte waar tatoeages gezet kunnen worden. Boyd reageert blij er moeten nog wel wat dingen gebeuren, maar hij ziet de tattoo shop helemaal zitten. Met een glimlach op zijn gezicht gaat hij op zoek naar zijn vriendinnetje Sasha. Hij moet haar natuurlijk vertellen dat hij blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:57

    Allemaal weer nieuwe spullen kopen, waarom is dat vorige keer allemaal mee genomen ze heeft toch niks zelf betaald het was toch van de bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *