Rowena heeft het moeilijk met de eliminatie

Rowena heeft het moeilijk met de eliminatie

Morgen staat de eliminatie op het programma. Boyd is vaste bewoner geworden en hij mag bepalen wie er van de genomineerden Utopia zal moeten verlaten. Rowena heeft het er maar erg moeilijk mee. Zo vertelt ze huilend aan Ruud dat ze de angst heeft om niet waardevol voor de groep te zijn. Ik heb bijna mijn vijftien maanden Utopia behaald maar voel weinig waardering vanuit anderen. En daar bovenop vindt ze het moeilijk dat er een kans is dat ze naar huis moet. Ik wil Utopia nog niet verlaten benadrukt ze. Maar dit zet haar ook aan het denken over haar thuissituatie en ze maakt zich zorgen hoe het zal zijn als ze weer terug naar huis gaat. Al deze dingen bij elkaar worden haar teveel en daarom is ze emotioneel. Ruud probeert Rowena te troosten en laat geruststellend weten dat het niet gek is om al deze dingen te denken. Hij geeft zijn Rowena vervolgens een dikke knuffel en laat haar weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 20:06

    Stuur dat mens naar huis alsjeblieft, heeft niets klaargemaakt in dat Utopia. Lui, lui en nogeens lui en alleen maar flikvlooien met die Ruud! Kan haar niet meer zien en dan dat gegrien elke keer! Als het een ander betreft, dan kan het haar niet schelen, maar is ze zelf aan de beurt dan is het grienen geblazen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *