Boyd wordt helemaal gek van Rianne

Boyd wordt helemaal gek van Rianne

Morgen is een spannende dag voor de bewoners. Eén van de drie genomineerde bewoners zal morgen naar huis gaan. Niemand wil naar huis dus alle genomineerden zetten zich volop in. Boyd moet morgen de keuze maken uit Jessie, Rowena en Rianne. Ze doen dan ook hun uiterste best om goed in de smaak te vallen bij de Boyd. Ruud liet eerder al weten dat hij ervan overtuigd is dat zijn Rowena mag blijven. Hij denkt dat Rianne Utopia zou moeten verlaten. Ook Rianne zelf is hier bang voor maar ze geeft zich niet zomaar gewonnen. En voert campagne voor zichzelf want zoals ze zelf zegt, zij heeft Utopia nodig en Utopia heeft haar nodig. Dat Boyd niet onder de indruk is van de acties van Rianne weet ze alleen niet. Tegen Jacco vertelt de nieuweling dat hij he-le-maal gek wordt van Rianne. Ze hangt te veel om hem heen en doet té hard haar best. Een kat in het nauw maakt rare sprongen reageert Jacco hier op.  Jessie die het goed kan vinden met Boyd, maakt zich weinig zorgen dat hij morgen zal moeten vertrekken. Toch blijft het nog spannend, want de keus is uiteindelijk aan niemand minder dan Boyd zelf. Hoe denk jij dat het morgen gaat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *