Is Jessie jaloers op Ruud?

Is Jessie jaloers op Ruud?

Ruud wilde Utopia verlaten, uiteindelijk besloot hij toch te blijven. En vandaag bespraken Rowena en Ruud deze gebeurtenis. De twee hebben namelijk iets ontdekt.

Veel bewoners zijn geschrokken toen Ruud mede deelde dat hij wilde vertrekken. Het feit dat hij uiteindelijk is gebleven maakt vooral Rowena erg blij. Dit wil ze extra benadrukken door Ruud te vertellen waarom dit de juiste keuze was. Volgens Rowena heeft Ruud Utopia nodig om te groeien en heeft Utopia andersom ook Ruud nodig. Dat vrijwel alle Utopiaanse vrouwen overstuur waren van zijn mogelijke vertrek, zegt volgens haar genoeg over hoe waardevol hij in Utopia is. Ruud laat weten dat het hem ook al opgevallen was dat veel vrouwen zich druk maakte over zijn vertrek. De mannen waren niet verdrietig, ze stonden eerder bijna te juichen voegt hij eraan toe. Hij doelt hier onder andere op Jessie. Ruud denkt dat het Jessie alleen maar dwars zit dat de meiden niet zo overstuur zouden zijn als hijzelf zou vertrekken. Hier is Rowena het mee eens en ze voegt eraan toe dat ze het erg zwak vindt van Jessie. Is het dus gewoon jaloezie van Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Pip at 18:52

    Rudi is een zielig persoon. Jessie is ook niet zo’n stoere man, maar denk dat hij zich met de gedachte van die 2 niet eens bezig houd. Kijk er nog van op dat Jessie ruud zelfs wel mag. Jessie mag kleinerend over komen maar heeft eigenlijk meestal de beste bedoelingen. Jessie word door de meesten totaal verkeerd begrepen en zeer zeker ondergewaardeerd. Eigenlijk zou hij de utopiaan vh Jaar moeten worden…als ze hem niet zo zouden pesten daar

  2. scarlet at 15:46

    Ik zie niet in waarom Jessie jaloers zou zijn op Ruud. Ruud mag eerder jaloers zijn op Jessie. Die hele Ruud is een niksnut eerste klas en nog een onsmakelijk en wijverig geval met zijn make-up en alsmaar voor de spiegel staan en zijn blouse naar achteren gooien. Ik zou die man nog niet met extra geld willen hebben. Snap er niets van dat al die vrouwen zo op hem geilen! Dat is toch geen echte vent. Hij kan al niks, is zo lui als ik weet niet wat en is alleen maar goed in stoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *