Ramona wil in februari haar streefgewicht behalen

Ramona wil in februari haar streefgewicht behalen

Ramona is nog altijd bezig met afvallen. En om dat proces wat te verbeteren heeft ze een plan bedacht wat ze met Bas deelt. Op de bank vertelt Ramona wat de bedoeling is. Om mijzelf een handje te helpen wil ik mijn afvalproces visualiseren. Dit wil ik doen met behulp van aardappelen. Het gewicht wat ik al ben kwijtgeraakt zal ik in aardappelen op tafel leggen. De zeven kilo die ik nog kwijt wil zal ik ook in aardappelen, in een kom leggen. En elke week als ik iets afval kan ik dat gewicht uit de kom halen en bij de al kwijtgeraakte stapel aardappelen leggen. Totdat de kom leeg is en ik mijn streefgewicht behaald heb. Bas vindt het een goed idee en samen spreken ze af dat op 1 februari er een lege kom op tafel staat. Denk jij dat het Ramona gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 00:36

    Aardappels lopen s’winters haast niet uit hoor , alleen als ze warm liggen . Maar daar kunnen ze zelf iets aan doen .
    Hoe komt ze op het idee;)

  2. truus at 15:35

    Al die.aardappelen die dan aan het uitlopen zijn. Die worden daar nooit meer opgegeten. Het geld hebben ze hard nodig. Weer zo’n gek idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *