Jessie heeft de drank weer niet laten staan

Jessie heeft de drank weer niet laten staan

Een nieuwe dag is begonnen en er is weer wat gebeurd in Utopia. In dit bericht lees je terug wat er zoal gebeurde zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het feestje van Ramona heeft zijn sporen nagelaten in de loods. Vieze borden, papiertjes, bekertjes, plastic, overal ligt wel wat. Als Tess uit de badkamer komt, schrikt ze van de rotzooi. Wat een tyfuszooi zegt ze tegen Kevin, die al druk bezig is met de afwas. De twee bespreken ondertussen dat het een geslaagd feestje was en dat ze het heel leuk gehad hebben. Er is behoorlijk wat alcohol doorheen gegaan, en dat is ook Tess opgevallen. Jessie zal zich wel lekker voelen zegt ze sarcastisch. Dit omdat Jessie de alcohol weer niet heeft laten staan.

Ook Karin en Jacco praten na over het feest van gisteren. De twee hebben erg genoten van het feestje en vooral Ramona die helemaal in haar element was heeft hen veel plezier gedaan. Die verentooi, geweldig! voegt Karin eraan toe. Ook Jacco, die Ramona in haar koets richting de loods heeft geduwd vond het een top avond. Ramona zelf is ook zeer te spreken over haar 12 maanden feest en krijgt een compliment van Ruud, wat ze niet verwacht had. Ramona, ik vond gisteravond het leukste feestje uit mijn Utopia tijd meldt Ruud aan haar. Rowena was ook al vroeg wakker, ze wilde Ruud verrassen. In haar pyjama snelt ze zich van de caravan naar de loods. Het is namelijk tijd om een lekker ontbijtje te maken! Met een dienblad vol eten keert ze wat later terug naar de caravan. Ruud is blij verrast en samen genieten ze van het ontbijt op bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *