Hebben Jessie en Tess gezoend?

Hebben Jessie en Tess gezoend?

Afgelopen avond tijdens het feest van Ramona werd er redelijk wat gedronken. En zoals vaker na een goed feestje gonst er een gerucht door de loods. Jessie zou namelijk met Tess hebben gezoend. De twee hebben de hele avond flirterig gedaan en trokken erg naar elkaar toe. Dat is niet ongezien gebleven en zorgt voor vermoedens bij de andere bewoners. Gina wil weten wat er zich gisteravond heeft afgespeeld en gaat verhaal halen bij Tess. Maar Tess kan haar verzekeren dat er niets is gebeurd tussen haar en Jessie. Het is inderdaad waar dat ze met elkaar geflirt hebben, maar daar blijft het wat haar betreft bij. Jessie heeft Billy en Tess zou daar nooit tussen gaan zitten. Ook Billy heeft inmiddels lucht gekregen van het gerucht en ook zij spreekt Tess aan op wat er gisteravond is gebeurd. Maar Billy is redelijk rustig onder het voorval.  Ze gelooft Tess direct en vindt het vooral vervelend voor haar dat ze tijdens haar eerste dagen in Utopia al onderdeel is geworden van een roddel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *