Billy gaat verhaal halen bij Jessie over het flirten met Tess

Billy gaat verhaal halen bij Jessie over het flirten met Tess

Tijdens Ramona’s anniversary hebben verschillende bewoners veel alcohol genuttigd. Zo ook Jessie. Hij kon het gisteravond wel erg goed vinden met nieuweling Tess en dit is niet onopgemerkt gebleven. Billy die daar niet van gediend was heeft meer dan duidelijk gemaakt dat ze er klaar mee is. Billy is het gesprek met Tess aangegaan en zij verzekerde dat er niets gebeurd is. Billy lijkt de nieuweling te geloven. Maar Billy wil ook uitleg van Jessie en zoekt hem daarom op. Jessie geeft al snel toe dat hij te veel gedronken heeft en weet niet waar hij moet beginnen. Billy knikt en Jessie vervolgt zijn verhaal en zegt inderdaad met Tess te hebben geflirt. Billy reageert rustig en benadrukt dat ze niet boos is maar wel teleurgesteld. Het ging de laatste tijd erg goed tussen ons. Ik vind het zielig en neem Tess niks kwalijk. Maar wil wel een ding benadrukken, je moet echt stoppen met drinken, want het brengt je in vervelende situaties legt ze verder uit.  Jessie geeft Billy helemaal gelijk. Ik kan gewoon echt niet met alcohol omgaan concludeert hij. Gewoon niet meer drinken. Nooit meer adviseert Billy. Ook biedt ze haar hulp aan zegt dat ze niet drinken waar hij bij is. Jessie knikt. De twee geven elkaar een knuffel en Billy zegt achter hem te staan.  Sukkel mompelt Billy daar nog achteraan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 11:51

  Ben benieuwd wie er straks uit gaat.
  Wedden als het Jessie is dat Bil gauw tot bil gaat met Boyd.
  Hoop zo dat Rianne mag blijven, is gewoon een leuke Brabantse meid.

 2. johanna at 15:02

  Ik vind het zielig en neem Tess niks kwalijk. Maar wil wel een ding benadrukken, je moet echt stoppen met drinken aldus Billy die hem in eerste instantie zelf weer aan alcohol heeft geholpen en daar zelfs over heeft gelogen tegen medebewoners…echt een gemene bitch die Billy!

 3. Druif at 15:00

  Makkelijk hoor , als je iemand die slecht drank kan afslaan , eerst drank geeft en dan zeggen hem te willen helpen .bits.
  Zou haar met liefde en plezier een paar flinke knallen voor haar kop geven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *