Jessie heeft het gevoel dat Tess hem wel zag zitten

Jessie heeft het gevoel dat Tess hem wel zag zitten

Nadat Billy en Jessie gesproken hebben over afgelopen avond besluit Jessie bij nieuweling Boyd zijn hart te luchten. Allereerst vertelt Jessie wat er gebeurd is en dat het niet de eerste keer is dat er zoiets gebeurde. Daarna geeft hij toe dat hij niet goed met alcohol kan omgaan en de vorige keer in een dronken bui met Romy heeft lopen flikflooien. Ook afgelopen avond ging het mis. Terwijl Billy een romantische avond aan het voorbereiden was in de boot, heb ik een poging gedaan Tess te versieren. Zonder succes, want ze is er niet op ingegaan. Wel vertelt Jessie aan Boyd dat hij denkt dat Tess hem wel zag zitten, omdat hij voelde dat er ook vanuit haar kant een bepaalde spanning was. Boyd grinnikt en zegt met een knipoog dat hij het wel jammer vindt dat er niets is gebeurd tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 15:05

    Gezellige avond met veel alchohol en Billy . Ze kan het niet laten om hem de vernieling in te helpen. Gewoon heel erg laag van haar .

    Jammer zoals boyd zegt maar niet voor nieuw meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *