Ramona en Gina vinden dat een vrouw Utopiaan van het jaar moet worden

Ramona en Gina vinden dat een vrouw Utopiaan van het jaar moet worden

Volgens een aantal dames wordt Utopia op dit moment geregeerd door vrouwen. Daarom moet en zal de Utopiaan van het Jaar een vrouw worden volgens Ramona. Ook Gina is het hier helemaal mee eens. Samen bespreken de twee een plan om dit realiteit te maken door middel van een speciaal evenement. Tijdens dit evenement moet duidelijk worden hoe goed de vrouwen in Utopia bezig zijn en daarom één van de vrouwen de titel Utopiaan van het Jaar mag dragen. Geen gewoon evenement voor de vrouw maar een evenement voor de powervrouw! De twee besluiten hun plan in actie om te zetten en spreken af zo veel mogelijk powervrouwen te verzamelen, om zo de mannen te laten verrassen met deze actie voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Who run the world? Girls! schreeuwen ze zelfverzekerd in koor. Hoe zullen de mannen reageren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *