Do en Bas halen een grap uit met mede bewoner Boyd

Do en Bas halen een grap uit met mede bewoner Boyd

Een nieuwe dag is begonnen en dat nieuweling Boyd ook meedingt naar de titel Utopiaan van het Jaar, heeft hij duidelijk gemaakt aan de andere bewoners. Hij heeft zelfs foto’s en de houten trofee in zijn tattoo shop staan. Maar Boyd is niet de enige die deze titel wil dragen. Ook Bas vindt dat hij het meer dan verdient om Utopiaan van het Jaar te worden en daar is Do het natuurlijk mee eens. Samen bedenken ze in de nacht een plan om Boyd op zijn plek te zetten. Want hij kan dan wel een ware prijzenkast opgezet hebben, maar dit betekent niet dat hij de prijs daadwerkelijk al heeft gewonnen. Giechelend maken de twee midden in de nacht foto’s van Boyd’s poses precies na. Vervolgens moet de trofee zijn plekje afstaan voor een schamele troostprijs en ook de foto’s van Boyd worden vervangen door de foto’s met Bas. Genietend van hun eigen plan gaan de twee naar bed. Als Boyd de volgende ochtend erachter komt dat zijn bokaal niet op zijn vertrouwde plek staat, gaat hij onmiddellijk verhaal halen bij de andere bewoners, die hem niet kunnen helpen met dit probleem. Wat later neemt Boyd nog een kijkje in de tattoo shop en merkt dan pas op dat de foto’s er een tikkeltje anders uitzien dan eerst. Het kwartje begint te vallen en hij barst in lachen uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *