Bas en Britt willen een spannende reis maken in Las Vegas

Bas en Britt willen een spannende reis maken in Las Vegas

Bas ziet de reis naar Las Vegas helemaal voor zich. Hij ondertekende al een contract met Britt en terwijl hij samen met haar in de kapsalon staat, vertelt hij zijn idee. Het is leuk als wij dat reisje winnen, maar het is ook leuk als wij elkaar tijdens het reisje gaan uitdagen. Britt is hier zeker wel voor in en vraagt wat hij in gedachte heeft. Bungeejumpenis de eerste challenge die Bas noemt. Maar dat vindt Britt niks, dat durft ze niet. Hoe graag wil je naar Vegas vraagt Bas vervolgens. Britt laat weten heel graag te willen maar wel bang is dat ze het lootje zal leggen wanneer ze met een touw aan haar voeten naar beneden moet springen. Ik wil alles doen behalve dat benadrukt ze. Waar ben jij bang voor? Ze laat Bas niet antwoorden want er schiet ineens een andere uitdaging te binnen. Jij gaat in een jurk en op hakken overal mee naartoe zegt ze lachend. Dit blijkt echter niet iets te zijn waar Bas heel bang van wordt en de twee besluiten om meer research te doen, voordat ze elkaar definitief uitdagen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *