Nieuweling Tamlyn breekt in huilen uit

Nieuweling Tamlyn breekt in huilen uit

Tamlyn is nog maar net een bewoner in Utopia. En afgelopen avond had ze het even moeilijk. Op bed barstte ze in huilen uit. Ramona besluit haar troost te bieden. Maar ook andere bewoners bekommeren zich om de nieuweling. Victoria, Billy, Cemal, Gina en Romy komen ook op de vide.

Tamlyn zegt dat ze veel stress voelt om zich heen en vindt het moeilijk om haar draai te vinden. Victoria denkt dat dit alles te maken heeft met de verbouwing en de markt van aankomende zondag. Alle bewoners zijn druk bezig en Tamlyn weet nog niet zo goed wat ze kan doen. Maar volgens Romy is dit hartstikke normaal, de hectiek van de loods. De rust komt vanzelf en je vindt vanzelf je weg. Je hebt mooie ideeën benadrukt ze. Tamlyn veegt haar tranen weg en legt uit dat ze heel veel druk voelt. Ik ben een aanpakker en wil daarom heel graag dingen aanpakken, maar dit proces verloopt nog niets zoals verwacht voegt ze eraan toe. Je hoeft niet direct te knallen, kom eerst tot rust reageert Gina. En ook Cemal zegt dat Tamlyn in een moeilijke tijd is binnengekomen, maar hij ervan overtuigd is dat het allemaal wel goed komt. Je bent zelfs mooi als je huilt geeft hij nog als compliment. Laten we hopen dat Tamlyn snel haar draait vindt in de mini samenleving!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *