Romy en Billy maken vroeg in de ochtend ruzie met elkaar

Romy en Billy maken vroeg in de ochtend ruzie met elkaar

Gisteren hadden Billy en Romy ruzie en de twee begonnen deze nieuwe dag ook weer met een ruzie. Billy heeft vannacht ondanks de relatiebreuk met Jessie, bij hem in de boot geslapen. Wanneer Romy haar twijfels hierover uitspreekt, valt dat verkeerd bij Billy.

Pissig reageert Billy dat Romy zich er niet mee moet bemoeien en dat het haar eigen keuzes zijn. Romy is op haar beurt boos op Billy omdat zij zich alleen maar zorgen maakt over haar en niet gediend is van kritiek. Ik zie dat je je erg slecht voelt sinds de relatiebreuk met Jessie en ben bang dat het niet slim is als je wel bij hem slaapt. Nu moet je ophouden! roept Billy tegen Romy. En voegt eraan toe dat ze klaar is met de bemoeienis van anderen en dat ze zelf wel weet wat het beste voor haar is. De twee kibbelen nog even door en komen er niet uit. Billy ziet in dat Romy het beste met haar voor heeft, maar vindt wel dat zij haar eigen keuzes mag maken. Na een tijdje wordt het wat rustiger. De twee accepteren dat ze er niet uitkomen, maar drukken elkaar wel op het hart dat ze het beste met elkaar voor hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *