Billy en Ramona leggen de spelregels uit rondom de Las Vegas wedstrijd

Billy en Ramona leggen de spelregels uit rondom de Las Vegas wedstrijd

Een paar dagen geleden is het idee ontstaan om de bewoners te stimuleren om geld te verdienen. Er is een reis naar Las Vegas beloofd aan de bewoners die als eerste 10.000 euro heeft verdiend. Vanmiddag roepen Billy en Ramona de groep bij elkaar om de spelregels uit te leggen.

Billy zegt dat dit project Employee of the month 4.0 heet en dat het bedoeld is om mensen te stimuleren geld te verdienen en te ondernemen. We hebben een aantal spelregels opgesteld om ervoor te zorgen dat het een eerlijke strijd is voegt ze eraan toe. Zo is het de bedoeling dat het product wat je ontwikkelt een product is waar je op lange termijn mee door kunt en wilt gaan. Ook mogen de bewoners het geld niet bij elkaar halen door middel van donaties. Nadat de twee alle regels hebben uitgelegd, volgt er een vragen ronde. Iedereen is gemotiveerd om de reis naar Vegas te winnen en wil het onderste uit de kan halen. Als alles voor iedereen duidelijk is, is het tijd om aan de slag te gaan. Vanavond om 00:00 uur mogen de eerste investeringen worden gedaan. Hebben we er een beetje zin in? LAS VEGAS! roept Billy enthousiast, waarna iedereen druk aan de slag gaat met zijn ideeën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 15:47

    Dacht niemand zomaar de poort uit mag? Hoe kan dit dan? ze kiezen zelf voor Utopia Vreemd hoor dat het zou mogen, dan ook de vraag wie het betaal en waarvan….zwart geld? of nieuwe regels
    vind utopia niet meer zoals het was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *