Billy krijgt weer nieuwe fillers

Billy krijgt weer nieuwe fillers

Tijd voor een nieuw berichtje. De bewoners zijn vandaag druk bezig en bereiden zich voor op de Utopia markt die morgen gepland staat. We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

De bewoners zijn een nieuwe vloer rijker maar ze zijn er toch nog wel druk mee. Dit omdat de vloer nog niet is afgewerkt, en alles moet wel bedekt worden voor morgen. Alleen Ramona is hier niet zo blij mee, omdat zij steeds haar merchandise winkel moet verplaatsen. Romy, Jacco en Cemal werken ondertussen rustig door aan het leggen van de rest van de vloer. Verder is Kevin druk bezig met het plaatsen van de marktkramen, zodat alles klaar staat voor morgen. Billy legt de laatste hand aan haar Billy Jeans, zodat de er genoeg voorradig is. En Britt heeft ook het plotterapparaat gevonden en is druk bezig met het bedrukken van haar t-shirts. Cemal, Boyd en Gina hebben krijgen nog een aantal klanten op bezoek en Billy krijgt nieuwe fillers. Kortom er gebeurd een hoop en de bewoners zijn nog wel even bezig zodat alles klaar is. Zal het een goede drukke markt worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 20:06

    sorry vind het niet normaal, ze weer de boel op laat vullen,het mag weer wat kosten
    mens moet eens tevreden zijn er zijn mensen die littekens hebben die niet worden behandeld !!! erg hoor hoor,hoop dat dit word geplaatst ze is gewoon zenuwachtig door de modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *