Victoria maakt zich zorgen om alles wat er nog moet gebeuren voor de markt

Victoria maakt zich zorgen om alles wat er nog moet gebeuren voor de markt

Zoals we al omschreven staat morgen weer een Utopia markt gepland. De bewoners zijn vandaag druk bezig geweest om alles alvast voor te bereiden. Maar momenteel ligt alles een beetje stil en Victoria maakt zich zorgen. Ze besluit de groep bij elkaar te roepen. Zodra iedereen er is ratelt ze op wat er allemaal moet gebeuren. Er moeten nog tosti’s gemaakt worden, de vloer moet nog bedekt worden, de loper voor de modeshow moet klaarliggen, er moeten cupcakes gemaakt worden, de broodjes voor de standhouders moeten gemaakt worden, de woonkamer moet klaar staan én er moet nog gekookt en gegeten worden.Het overzicht is weg benadrukt ze en er moet nog veel gebeuren. De rest van de groep is het met haar eens en na deze korte meeting gaat iedereen weer snel aan de slag. Als alles maar goed gaat morgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *