Ramona vindt de loods er onprofessioneel uit zien

Ramona vindt de loods er onprofessioneel uit zien

En nog maar een berichtje over een bewoner die op de zoemer heeft gedrukt. Het gebeurd de laatste tijd best veel dat bewoners ervan gebruik maken. Enige tijd terug besloot Victoria dit te doen en zojuist heeft Ramona ook de groep weer bijeen geroepen.

Ramona heeft morgen tijdens de Utopia markt een modeshow op het programma staan en daar komt Fajah Lourens ook draaien.Ik zie alleen niets gebeuren en hoor graag jullie mening. De vloer is nog niet af en is afgedekt met karton en plastic. Ik vind dat onprofessioneel overkomen. Het ziet er niet uit, de modellen lopen straks in een bouwval voegt ze eraan toe. Kevin denkt dat Ramona prima de loper uit kan leggen, maar Ramona reageert perfectionistisch te zijn en nu voor schut staat. Ook Boyd denkt dat de vloer niet belangrijk is, als straks de loods vol met mensen staat. Volgens hem moet ze zich echt geen zorgen maken. Het is in elk geval geen optie dat de beschermlaag van de vloer gehaald wordt. Jessie stelt vervolgens voor om haar theatervloer naast de catwalk te leggen, zodat een groot deel van de beschermlaag bedekt is. Ramona knikt en denkt dat dit een goed idee is. Boyd staat gelijk op om dit te regelen. Kom op, Ramoon! zegt Boyd op positieve toon en ze loopt met hem mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *