Tamlyn besluit Utopia alweer te verlaten!

Tamlyn besluit Utopia alweer te verlaten!

Nog een bewoner die de zoemer indrukt, dit keer is het wel een serieuze mededeling. Nieuweling Tamlyn heeft namelijk wat te vertellen. Ze heeft een drastisch besluit genomen. De bewoners komen weer bij elkaar. Tamlyn neemt het woord en is kort maar krachtig. Ik ga naar huis zegt de kersverse nieuwe bewoonster. Ze legt uit dat ze zich niet op haar gemak voelt en wil daarom wil ik naar buiten. Ik wens iedereen het het allerbeste. De groep vraagt of ze nu meteen weggaat.  Ja, mijn 24 uur is gisteravond al aangevraagd antwoord ze.  Ik ben blij dat ik zo fijn door de groep ben ontvangen, maar ik ben vastbesloten. Vervolgens loopt ze naar boven om haar spullen bij elkaar te rapen. Haar Utopia avontuur eindigt dus na een paar dagen al…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *