De markt dreigt een groot fiasco te worden

De markt dreigt een groot fiasco te worden

De bewoners zijn net ontwaakt, al vroeg wanr de markt staat op het programma! Een sprookjesmarkt maar ook de officiële opening van de merchandise winkel. Ramona wil graag extra personeel hebben voor deze belangrijke dag en Billy is degene die zich aanbiedt om te helpen.

Volgens organisator Kevin is dit echter mogelijk, want Billy heeft haar eigen stand. Alles staat klaar. Je staat buiten en we hebben afspraken gemaakt met standhouders. Dat houden we zo! zegt Kevin, die overigens niet begrijpt dat Billy zich op het laatste moment bedenkt. Billy daarentegen is er heilig van overtuigd dat alles in de soep gaat lopen met de huidige indeling. Als het niet goed verkoopt ligt het niet aan mij zegt ze terwijl ze wegloopt. Kevin is het gedoe helemaal zat, maar de discussie is nog niet voorbij, want Ramona is de volgende die zich bij de hem meldt. Ze legt uit dat ze al eerder heeft gezegd dat ze vier bewoners  nodig heeft voor de opening van de winkel, maar volgens Kevin is dit onmogelijk. En het feit dat Tamlyn gisteren is vertrokken maakt het er niet makkelijker op. Je moet beter nadenken reageert Ramona. Of je gaat harder rennen kaatst Kevin terug. Deze opmerking valt verkeerd en de twee gaan scheldend uit elkaar. Maar lang tijd om ruzie te maken is er niet, want het aftellen naar de eerste bezoekers is begonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 10:45

    ramona had beter moeten nadenken, wie doet er nu de winkel openen terwijl er ook markt is. zij zal harder moeten lopen en niet denken dat er naar haar pijpen wordt gedanst. billy denkt zeker dat zij alles mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *