Kevin maakt het goed met Ramona en Billy

Kevin maakt het goed met Ramona en Billy

De Utopia markt staat op het punt te beginnen, maar Ramona wil eerst nog iets kwijt aan Kevin.

De voorbereidingen van de markt zijn in volle gang en organisator van de markt Kevin heeft al aardig wat over zich heen gekregen vandaag. De drukke planning en krappe indeling zorgen voor veel stress bij de bewoners, wat heeft geleidt tot een ruzie tussen Kevin, Ramona en Billy. Waar we eerder al over schreven. De voorbereidingen gaan gewoon door en nu lijkt alles weer goed te gaan. Ramona besluit uiteindelijk maar op Kevin af te stappen. I love you hè begint ze.  Ik wil geen ruzie met je maken. Volgens Kevin komt het gewoon omdat het een hectische dag is, iedereen raakt daardoor sneller geïrriteerd. De twee spreken vervolgens af om samen te genieten en geven elkaar een knuffel. Dit excuses zet Kevin aan het denken en onmiddellijk loopt hij richting Billy. En legt aan haar uit dat hij niet wil dat dit akkefietje tussen hun komt. Billy geeft ook toe dat ze te kribbig heeft gereageerd. De twee begrijpen elkaar en gaan vrolijk weer hun eigen weg. Laat de markt maar beginnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *