Britt meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia

Britt meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia

Een nieuwe dag begint goed voor de groep, er is namelijk een nieuwe bewoner in Utopia gearriveerd! En dat op vrijdag de dertiende! Romy Jessie en Billy zien haar als eerste op het terrein komen. Joehoe roept de nieuwste bewoner enthousiast. Het duurt niet lang voordat iedereen van de nieuweling hoort en ze stelt zich voor als Britt. Voor sommigen is ze overigens al “bekend”. Britt is namelijk al eens in Utopia geweest. Ze is er wel eens geweest toen Ramona afstudeerde voor visagie. Uiteraard gaat iedereen met de nieuweling richting de loods voor een voorstelronde.

Britt is 23 jaar oud, heeft de pabo afgerond en in het dagelijks leven is ze model. Jullie hebben het vast wel gehoord, ik kom uit Brabant gaat ze lachend verder. De groep lacht maar het wordt snel weer stil. Iedereen is een beetje sprakeloos door de mooie bewoonster. Maar op een zeker moment wordt er gevraagd wat Britt in Utopia wil doen. Britt legt uit dat ze niet in Utopia is om alleen maar mooi te zijn. Ik hou van aanpakken en en wil graag ondernemen. Ondertussen gaat haar portfolio in de rondte. Vervolgens wordt er gevraagd wat Britt absoluut niet kan. Britt antwoordt dat ze niet kan zingen, en niet kan koken. Koken wil ze overigens wel heel graag leren. Vervolgens vraagt Cemal of de nieuweling van dieren houdt. En het antwoord is ja. Britt legt uit dat ze jaren voor een paard heeft gezorgd. Cemal vraagt haar of ze bij het koeienteam wil komen, en dat wil ze wel. Overleg je dat niet eerst? vraagt Romy enigszins jaloers. Daarna wordt er nog even gesproken over waar Britt moet gaan slapen. Cemal oppert dat hij wel een bed in elkaar zal zetten. En de dames van de vide zeggen dat er nog wel plek is op de bovenverdieping. Vervolgens wordt het centraal afgesloten en krijgt Britt een rondleiding van Gina. Haar andere kamergenoot Ramona vraagt of Britt haar model wil zijn voor de merchandise. Natuurlijk antwoordt de nieuweling enthousiast. Veel succes in Utopia Britt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *