Jessie en Boyd leggen Karin uit dat de nieuwe structuur goed is

Jessie en Boyd leggen Karin uit dat de nieuwe structuur goed is

Nog even wat nieuws van wat net gebeurde voordat nieuwe bewoner Britt in Utopia arriveerde. Afgelopen avond hadden Karin en Victoria een discussie over de nieuwe structuur. En vandaag werd er wederom over gesproken.

Jessie en Boyd die de nieuwe structuur hebben geïntroduceerd, hebben gehoord wat er speelt en besluiten daarom met Karin te gaan praten. Een stuk rustiger dan afgelopen avond legt Karin de twee uit wat haar dwars zit. Ik vindt het moeilijk om bestempeld te worden als idealist of ondernemer en ik vind het lastig dat er een kloof lijkt te ontstaan. Ik wil niet kiezen bij welke kant ik hoor, maar gewoon mijn eigen ding kunnen doen voegt ze eraan toe. Jessie en Boyd begrijpen Karin maar proberen haar uit te leggen dat de twee groepen gezien moeten worden als een bedrijfsstructuur. Het is niet bedoeld om de groep in tweeën te delen. Jij bent gewoon Karin benadrukt Boyd. Langzaam maar zeker weten ze Karin ervan te overtuigen dat de structuur ook voordelen heeft, en dat ook zij binnen deze structuur goed kan functioneren. Ondanks dat Karin eerder sceptisch was, lijkt ze er nu met meer positieve energie tegenaan te kijken. Laat maar komen die veranderingen sluit ze het gesprek enthousiast af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *