Een staredown tussen Boyd en Ramona

Een staredown tussen Boyd en Ramona

Zondag 5 februari staat het evenement van Boyd, RoastTopia op het programma. Twee teams #TeamBoyd en #TeamRamona zullen het tegen elkaar opnemen. En elkaar op de hak nemen op humoristische wijze. Om zich daar alvast op voor te bereiden is er een zogenaamde staredown georganiseerd.

Jessie grijpt daarom de microfoon en roept de twee roast deelnemers naar voren. Boyd sluit zich aan bij Bas en Billy, en Ramona wordt bijgestaan door Victoria en Kevin. Vervolgens is het tijd voor de staredown. Boyd en Ramona gaan tegenover elkaar staan en het lengteverschil is aanzienlijk. Vervolgens stappen de twee op de weegschaal en qua gewicht doen ze niet veel voor elkaar onder. Boyd weegt 112 kilo en Ramona slechts twee kilo minder. Jessie kwalificeert de humor van de beide kandidaten op 100%, maar wat drama betreft is er wel een groot verschil tussen de twee. Volgens de unanieme graadmeting bestaat Boyd voor 20% uit drama en Ramona voor maar liefst 200%. Jessie schrijft de statistieken op het bord en het belooft een geweldige strijd te gaan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *