Een aantal bewoners zijn onzeker geworden door de komst van mooie Britt

Een aantal bewoners zijn onzeker geworden door de komst van mooie Britt

Britt is de nieuwste bewoner en daarnaast ook nog eens model. Kortom ze ziet er goed uit en dat zorgt voor wat onrust. Vooral bij Romy, Do en Billy.

Het valt de bewoners meteen op dat Romy zich anders gedraagt. Ze gedraagt zich net zoals toen Kevin en Jacco hun intrede maakten én toen vreesde Romy ook al voor haar relatie. En daar komt nog bij dat Cemal wel een bed vooe Britt wilde maken. Het is zo obvious dat hij er meteen op springt fluistert Romy tegen Billy. Wat later krijgt Cemal van Romy te horen dat hij zijn kwijl moet weghalen. En ook Billy blijkt onzeker te zijn. Wanneer ze met Jessie in de keuken staat, vraagt ze hem of het nog wel goed gaat met hun relatie. Jessie is zich echter van geen kwaad bewust en Billy geeft toe dat ze momenteel niet zo sterk in haar schoenen staat. Ondertussen kruipt Do wel heel erg dicht tegen Bas aan. Ze zit bij Bas op schoot en vraagt al zijn aandacht. Eén ding is zeker Britt zorgt voor ophef in de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *